Autism

Detoxifierea prin Izoterapie

Metoda homeopatica, asa cum este ea aplicata in cazul dezintoxicarii de vaccinuri, consta in administrarea succesiva a remediului din vaccinul suspectat. Fiecare sesiune consta in urmatoarele dilutii 30, 200, 1M si 10M. Durata unui curs depinde de severitatea problemei si de reactia pacientului si poate varia intre 2 saptamani si 2 luni. Fiecare potenta trebuie repetate pana cand nu se mai constata nici o imbunatatire; abia atunci se trece la urmatoarea potenta. Dupa fiecare curs se ia o pauza de 1-2 saptamani. Administrarea se face prin dizolvarea, in gura, a doua granule din remediul respectiv.

Vaccines

  • Una dintre cauzele importante ale dezvoltarii autismului este administrarea prea multor vaccine la o varsta frageda. In Olanda, cele mai multe vaccinuri contin hidroxid de aluminiu, formaldehida, impuritati proteice si vaccinul insusi, viral, bacterial sau toxina, si cateodata, chiar si mercur. La copiii cu deficiente de metalo-tioneina (disfunctie a sistemului de dezintoxicare) aceste ingrediente pot duce la efecte secundare serioase, din care autismul este numai unul. Inmultirea cazurilor cu epilepsie, astm, eczeme, probleme comportamentale, probleme in dezvoltare si cu multe alte simptome post-vaccinare este cauzata, probabil, de factori similari.

    In Statele Unite cresterea impresionanta a numarului de cazuri cu autism (de la 1:180.000 la 1:180) coincide cu introducerea vaccinurilor ROR si anti-Hepatita B [Engerix B] care se administreaza la nastere. [In Romania, in primele zile de la nastere se administreaza vaccinurile contra hepatitei B si cel contra tuberculozei. Engerix B se face imediat dupa nastere, iar BCG la iesirea din maternitate.]
  • Sistemul imunitar este compus din doua parti, imunitate umorala si imunitate celulara. Vaccinarea provoaca trecerea de la defensiva celulara la defensiva umorala, slabind sistemul imunitar. O deficienta de zinc poate genera o inversare similara.
  • Toti copiii cu autism ar trebui sa fie dezintoxicati cu ajutorul remediilor din dilutii homeopatice ale vaccinelor care le-au fost administrate.
  • Copiii cu autism nu ar trebui sa mai fie vreodata vaccinati!
  • Toti copiii cu autism ar trebui sa fie dezintoxicati cu ajutorul remediilor din dilutii homeopatice ale vaccinelor care le-au fost administrate.